تماس برای مشاوره رایگان 88323274-021

خارج از ساعت کاری 09120213393

اینستاگرام

واتس اپ

 

ثبت برند در خوزستان

خانه > ثبت برند  > ثبت برند در خوزستان

ثبت برند در خوزستان

ثبت برند در خوزستان

ثبت برند در خوزستان

ثبت برند در خوزستان

استان خوزستان با حدود ۶۴ هزار كیلومتر مربع وسعت، حدود ۴ درصد از كل مساحت كشور را به خود اختصاص داده است كه از این حیث دهمین استان كشور محسوب می شود. براساس آخرین تقسیم‌های كشوری، این استان دارای ۲۳ شهرستان و ۵۴ شهر و حدود ۴۴۰۰ آبادی دارای سكنه بوده است.

براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسكن كه در سال ۱۳۸۵ انجام شد، كل جمعیت استان در این سال حدود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بوده است كه از این تعداد حدود 2.9 میلیون نفر در شهرها و 1.4 میلیون نفر در روستاها ساكن هستند. نرخ شهرنشینی در استان معادل 67.2 درصد بوده كه این میزان 1.3 درصد كمتر از متوسط میزان شهرنشینی در كل كشور است.

براساس آمار متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت در دوره سال‌های ۱۳۸۵-۱۳۷۵ معادل 1.33 درصد بوده كه حدود 0.83 متوسط نرخ رشد جمعیت كل كشور (۶۱/۱ درصد) در دوره یادشده بوده كه بزرگ‌ترین تحول جمعیتی استان خوزستان در طول نیم قرن اخیر محسوب می‌شود. نرخ رشد جمعیت استان خوزستان همیشه جزء بالاترین نرخ‌های رشد در بین تمام استان‌های كشور بوده است.

 استان خوزستان دارای ویژگی های خاصی است كه در كمتر استانی از كشور چنین ویژگی های موجود می باشد و همین ویژگی ها عاملی گردیده تا استان خوزستان متمایز از سایر استان ها دیده شود و فرصت های مناسبی را فراهم آورده تا سرمایه گذاران اعم از داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری از این فرصت ها استفاده نمایند

دلایل ثبت علامت تجاری (ثبت برند در خوزستان):

همان‌طور که بیان شد، ثبت علامت تجاری اجباری نیست اما سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور دلایل ثبت علامت تجاری (ثبت برند) را این‌گونه بیان نموده (خلاصه موارد بیان‌شده):

۱- تضمین تشخیص و تمایز محصولات را از یکدیگر.
۲- باعث تسهیل و تسریع در بازاریابی و شهرت می‌شوند.
۳- جلوگیری از ثبت برند توسط دیگری و سوءاستفاده از علامت تجاری.
۴- جزء ضروری موافقت‌نامه‌های اعطای نمایندگی هستند.
۵- مشوق شرکت‌ها در حفظ و بهبود کیفیت است.
۶- تفویض اجازه استفاده از یک علامت تجاری ثبت‌شده به شرکت‌های ثالث را ممکن می‌سازد.
۷- علامت تجاری می‌تواند اساس انعقاد یک موافقت‌نامه اعطای نمایندگی فروش باشد.

بر طبق ماده 30 قانون جدید تعاریفی برای نام تجاری و علامت تجاری وجود دارد که در زیر بیان می کنیم:

اسم یا عنوانی که نشان دهنده و معرف شخص حقیقی یا حقوقی باشد، نام تجاری نام دارد مانند اسم شرکت های تجاری و غیرتجاری ثبت شده. اما نشانی که قابل رویت باشد و خدمات یا کالاهای اشخاص حقیقی یا حقوقی را از یکدیگر متمایز کند، علامت تجاری نامیده می شود مانند علامتی که روی محصولات درج می شود یا در بانک های خصوصی و غیرخصوصی وجود دارد.

ثبت برند در خوزستان

تفاوت های نام تجاری و علامت تجاری

  1. برای ثبت نام تجاری اشخاص حقوقی باید به اداره ثبت شرکت های تهران مراجعه کرد به غیر از شرکت هایی که در مناطق آزاد در حال فعالیت هستند. برای ثبت نام تجاری اشخاص حقیقی، در صورتی که شخص دارای شهرت خاصی باشد یا نامی منحصربه فرد برای معرفی هویت صنفی خود دارد، باید برای تاسیس و ثبت شرکت اقدام کرده و نام را به صورت علامت تجاری ثبت کند.
  2. پس از ثبت برند، به مدت 10 سال برند شما اعتبار دارد و پس از این زمان، در صورت نیاز، می توانید آن را ثبت کنید در غیراینصورت توسط شخص دیگری ثبت گردد.
  3. برای ثبت علامت تجاری هیچ محدودیتی وجود ندارد اما هر شخص فقط یکبار می تواند نام تجاری برای شرکت خود انتخاب کند.
  4. صاحب برند می تواند حقوق خود را به صورت دائمی یا موقت به شخص دیگری منتقل کند یعنی بفروشد یا اجازه بهره برداری بدهد. اما انتقال نام تجاری غیرممکن می باشد.
  5. ثبت برند تجاری به دلیل مزایایش صورت می گیرد و هیچ اجباری در آن وجود ندارد.
  6. در علامت تجاری نمی توان از برخی اعداد و کلمات استفاده کرد درصورتی که استفاده از آن ها در نام تجاری مجاز است.

طبق ماده ۳۲ قانون علامت تجاری در موارد زیر قابل ثبت نیست:

الف – نتواند کالاها یا خدمات یک مؤسسه را از کالاها و خدمات مؤسسه دیگر متمایز سازد.
ب – خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.
ج – مراکز تجاری یا عمومی را به‌ویژه در مورد مبدأ جغرافیایی کالاها یا خدمات یا خصوصیات آن‌ها گمراه کند.
د – عین یا تقلید نشان نظامی، پرچم، یا سایر نشانهای مملکتی یا نام یا نام اختصاری یا حروف اول یک نام یا نشان رسمی متعلق به کشور، سازمان‌های بین‌الدولی یا سازمان‌هایی که تحت کنوانسیون‌های بین‌المللی تأسیس‌شده‌اند، بوده یا موارد مذکور یکی از اجزاء آن علامت باشد، مگر آن‌که توسط مقام صلاحیت‌دار کشور مربوط یا سازمان ذی‌ربط اجازه استفاده از آن صادر شود.
ه- عین یا به طرز گمراه‌کننده‌ای شبیه یا ترجمه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالاها یا خدمات مشابه متعلق به مؤسسه دیگری در ایران معروف است.
و – عین یا شبیه آن قبلاً برای خدمات غیرمشابه ثبت و معروف شده باشد مشروط بر آن‌که عرفاً میان استفاده از علامت و مالک علامت معروف ارتباط وجود داشته و ثبت آن به منافع مالک علامت قبلی لطمه وارد سازد.
ز – عین علامتی باشد که قبلاً به نام مالک دیگری ثبت‌شده و یا تاریخ تقاضای ثبت آن مقدم یا دارای حق تقدم برای همان کالا و خدمات و یا برای کالا و خدماتی است که به لحاظ ارتباط و شباهت موجب فریب و گمراهی شود.

مدارک لازم جهت ثبت برند در خوزستان

برند به دو صورت حقیقی و حقوقی قابلیت به ثبت رسیدن دارد که مدارم لازم برای هر یک از انواع متفاوت می باشد.

 مدارک اشخاص حقیقی :

•  کپی مدارک هویتی متقاضی ( کپی کارت ملی و شناسنامه)

•  کپی پروانه کسب متقاضی

•  ارائه یک نمونه از برند درخواستی در اندازه 6*6خوزستان

• چنانچه قصد دارید ثبت برند خود را به زبان لاتین به ثبت برسانید داشتن کارت بازرگانی الزامی می باشد. مدارک اشخاص حقوقی :

• کپی کلیه مدارک شخص حقوقی ( آگهی تاسیس ، روزنامه تاسیس و تمامی تغییرات مربوط به ثبت شرکت)

• مجوزهای لازم اعم از جواز تاسیس ، جواز صنایع یا بهره برداری ، و مدارکی دال بر اینکه مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره مشغول به کار می باشند.

• چنانچه قصد دارید برند خود را به زبان لاتین به ثبت برسانید داشتن کارت بازرگانی الزامی می باشد.

• مدارک شناسایی مدیرعامل ( کپی کارت ملی و شناسنامه)

• ارائه یک نمونه از برند درخواستی در اندازه 6*6

مراحل ثبت برند در خوزستان :

تکمیل فرم مربوطه در سامانه اداره مالکیت معنوی به نشانی http://iripo.ssaa.ir  

این مراحل شامل اطلاعات مالک ، مشخصات دریافت کننده ابلاغیه ، بارگذاری ضمائم اظهارنامه ، بازبینی تمامی اطلاعات و ضمائم بارگذاری شده برای حصول اطمینان از صحت اطلاعات ، پرداخت هزینه ثبت اظهارنامه می باشد.

– دریافت رمز اظهارنامه و کد پیگری

بررسی اولیه توسط کارشناس مربوطه بعد از واریز هزینه اظهارنامه پرونده. ( پس از تکمیل اطلاعات در سامانه پاسخ اداره ممکن است یکی از سه وضعیت اخطار نقص / رد پرونده / آگهی نوبت اول باشد. در حالت آگهی نوبت اول یعنی اشکالی در اطلاعات وارد شده وجود نداشته و می بایست نسبت به ارائه مدارک اقدام نمایید

– ارائه مدارک به اداره مالکیت معنوی

– پرداخت هزینه روزنامه رسمی اول

در صورتی که تا سی روز پس از انتشار آگهی نسبت به علامت مورد تقاضا اعتراضی به عمل نیاید می توان نسبت به آگهی نوبت دوم اقدام نمود.

برای استعلام رایگان، سریع و دقیق برند قبل از ثبت و اطلاع از درصد حدودی موفقیت ثبت نهایی برند یا لوگوی مورد نظرتان، از طریق شما