تمام حقوق متعلق به موسسه ثبت بازرگان است
مراحل ثبت شرکت خدماتی – شرکت خدماتی چیست؟ – تاسیس موسسه خدماتی – تاسیس شرکت خدماتی – شرایط ثبت شرکت خدماتی – ثبت شرکت نظافتی
برای ثبت شرکت خدماتی هر فردی که میخواهد ثبت شرکت کند و شروع به کار کند سوالاتی در ذهنش مطرح میشود که رقابت در این کار چگونه است؟ سرمایه اولیه چقدر مورد نیاز است؟ بازدهی خوبی دارد یا نه ؟
در ثبت شرکت خدماتی لازم به سرمایه گذاری زیادی نیست اگر شما هم سرمایه کمی دارید ثبت شرکت خدماتی یک گزینه بسیار عالی برای شماست. ثبت شرکت خدماتی از جمله شرکت هایی است که برای راه اندازی آن نیاز به تحصیلات عالی ندارد و شرایط خاصی هم لازم ندارد و بازدهی آن زود است. شرکت های خدماتی با هدف ارائهی خدمات تشکیل می شوند. شما میتوانید شرکت خدماتی و یا شرکت خدماتی سهامی خاص را به ثبت برسانید.
شرکتهای خدماتی،نظافتی متشکل از ادارات و شرکتهای هستند که برای انجام امور نظافت منازل تشکیل شده اند. این شرکت ها با داشتن پرسنل ماهر و سریع در امر نظافت، میتوانند به بهداشت سازمان ها و منازل کمک به سزایی کند.
۱-تکمیل فرم صورتجلسه موسسین و امضا توسط شرکا
۲-تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت و امضا توسط شرکا
۳-تهیه، تنظیم و امضای تمامی صفحات اساسنامه توسط شرکا
۴-باید چند نام برای شرکت انتخاب شود و این نامها همراه با مدارک به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود. این نام ها باید با فرهنگ انقلاب اسلامی مطابقت داشته باشد. همچنین نام های پیشنهادی نباید سابقه ثبت داشته باشند و از نام های خارجی نیز نباشند. مسئول مربوطه پس از بررسی، گواهی لازم را با انتخاب یکی از اسامی صادر میکند.
۵-پس از ارجاع متقاضی به قسمت ممیزی، بررسیهای اولیه صورت میگیرد و با توجه به موضوع شرکت در صورتی که نیاز به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح داشته باشد، در صورت لزوم به مرجع مربوطه جهت اخذ مجوز معرفی میگردد.
۶-پس از اخذ مدارک فوق الذکر، ممیز ثبت شرکتها با شرط عدم وجود نقص مدارک، متقاضی را به منظور پرداختی هزینههای ثبت به حسابداری راهنمایی میکند. مسئول حسابداری با توجه به سرمایه موسسه و تعیین مبلغ حق الثبت متقاضی را به منظور پرداخت حق الثبت به بانک ملی ایران هدایت مینماید.
۷-متقاضی پس از پرداخت هزینههای حق الثبت، رسید بانکی را به قسمت حسابداری ارائه میدهد که ممیز مربوطه نیز دستور ثبت را صادر مینماید.
۸-کارشناس تاسیس، مدارک متقاضی را با توجه به نوع آن مورد بررسی قرار میدهد تا موارد منع قانونی نداشته باشد. علاوه بر این وی تمامی محتویات پرونده را نیز در داخل سیستم چک مینماید تا در فعالیت شرکت و محتویات اشتباهات تایپی وجود نداشته باشد و در صورت مشاهده، ایرادات به متقاضی اعلام میشود تا در اسرع وقت آنها را رفع نماید.
۹-پس از تایید و امضای رئیس اداره ثبت، مدارک از طریق سیستم برای کارشناسی ارسال می گردد که وی نیز یک نسخه از مدارک را با مهر اداره برای درج در آگهی شرکت در روزنامه کثیر الانتشار، به متقاضی تحویل و نسخه دیگر مدارک را در پرونده متقاضی قرار می دهد.
۱۰-و در آخر آگهی تاسیس در دبیرخانه مهر و شماره میشود که پس از طی شدن این مراحل، شرکت ثبت شده به شمار می آید.
۱–ثبت شرکت خدماتی
۲-اجاره محل کار
۳-شهری که در آن ثبت شرکت خدماتی می زنید باید کلان شهر باشد.
۴-بازار هدف در نظافت منزل و راه پله و … خانواده های متوسط ومرفه جامعه است.
۵-چه منطقه ای از شهر باید فعالیت کنید.
۶-در منطقه فعالیت تان شرکت خدماتی وجود دارد.
خدمات به چند دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
۱-حمل و نقل
۲-امور آشپزخانه و رستوران
۳-چاپ وتکثیر
۴-امور بهره برداری از تاسیسات
۵-نگهداری و خدمات فضای سبز
۶-خدمات عمومی نظیر امور آبدارخانه
۷-تعمیر و نگهداری ساختمان و ماشین آلات
۱-کاربران و متقاضیان باید برای گرفتن تاییدیه صلاحیت شرکتهای خدماتی به انجمنهای صنفی کارفرمایان شرکت های خدماتی پشتیبانی ، فنی و مهندسی در استانی که شرکت ثبتشده است ، مراجعه نمایند
۲-شرکتهای فرا گیرشده از این بخشنامه باید دارای دفاتر قانونی مورد تایید وزارت امور اقتصادی و دارایی بوده و ارائه مفاصاحساب مالیاتی و مفاصاحساب تامین اجتماعی و ارائه جواز کسب الزامی است
۳-وظیفهی انجمن های صنفی شرکت های خدماتی، پشتیبانی و فنی مهندسی گرفتن مدارک کارفرمایان شرکت های خدماتی و تشکیل پرونده می باشند
۴-انجمن های صنفی وظیفه دارند پس از گرفتن مدارک و تایید صحت و سقم آن نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی و ارسال مدارک به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای صدور گواهینامه اقدام نمایند.
تمام حقوق متعلق به موسسه ثبت بازرگان است
بدون دیدگاه
متاسفانه امکان درج دیدگاه در حال حاضر وجود ندارد.