شماره‌های تماس 09120213393/09120250912

اینستاگرام

واتس اپ

 

ثبت شرکت و مجوز بسته بندی

خانه > ثبت شرکت  > ثبت شرکت و مجوز بسته بندی

ثبت شرکت و مجوز بسته بندی

مجوز بسته بندی

ثبت شرکت و مجوز بسته بندی

مواردی که در این مطلب مورد بررسی قرار می‌گیرد شامل: ثبت و تاسیس شرکت بسته بندی ، مجوز بسته بندی ، شرایط مدارک و هزینه مورد نیاز برای اخذ مجوز بسته بندی ، ثبت شرکت مجوز بسته بندی میوه جات ، ثبت شرکت مجوز بسته بندی مواد غذایی ، مجوز بسته بندی و سورتینگ میوه جات

ما در ایران محصولات بسیار پر ارزشی تولید می‌کنیم که به دلیل مشکل در بسته بندی به کشورهای دیگر صادر می‌شوند و در آن کشور بسته بندی و با قیمت چند برابری به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

قطعا دلیل این موضوع عدم توانایی ایران در بسته بندی محصولات نیست اما یکی از مشکلاتی که در این حیطه وجود دارد ثبت شرکت بسته بندی و گرفتن مجوز های مورد نیاز است و عدم آگاهی از مراحل ثبت اینگونه شرکت ها و گرفتن جواز یکی از مسائل دست و پا گیر است.

همانگونه که می‌دانید برای اخذ مجوز بسته بندی و ثبت شرکت نیاز به اخذ جواز از مراکز مربوطه داریم و پس از تولید محصولات و ثبت برند نیاز به بسته بندی مناسب داریم

ثبت شرکت و مجوز بسته بندی مواد غذایی

مجوز بسته بندی مواد غذایی





صورتجلسه کمیته هماهنگی در مورد آئین نامه داخلی اتحادیه های صنفی در اجرای مصوبه مورخه 94.2.9 کمیسیون نظارت شهرستان میانه جهت تنظیم آئین نامه داخلی به اتحادیه های صنفی، جلسه ای به همین منظور راس ساعت 12 قبل از ظهر روز یکشنبه مورخه 94.6.8 در محل ساختمان اتاق اصناف با حضور:

رئیس اتاق اصناف

– دبیر کمیسیون نظارت

– رئیس اتحادیه

مدیر اجرائی تشکیل و بشرح زیر اتخاذ تصمیم گردید.

1 : فرد صنفی در این اتحادیه به شخصی اطلاق می شود که طبق قانون نظام صنفی ، آیین نامه اجرایی ، و با رعایت این ضوابط با تحصیل پروانه کسب ، محل کسب مناسب جهت یکی از رسته های تحت پوشش اتحادیه دایر و با قبول مسئولیت شخصاً یا به وسیله مباشر واجد شرایط در محل  مذکور اشتغال به کار ورزد.

2 : متصدیان کلیه واحدهای صنفی موظفند در صورت تغییر مکان و یا عدم فعالیت صنفی ، کتباً به اتحادیه اعلام نمایند

3 : داشتن لوازم بهداشت فردی و لوازم ایمنی شامل : جعبه کمک های اولیه – کپسول آتش نشانی برای کلیه رسته های تحت پوشش الزامی می باشد.

4 : حداقل مساحت لازم برای رسته های تحت پوشش اتحادیه خواربار و لبنیات فروشان متناسب با رسته شغلی طبق جدول زیر تعیین شده اجباری می باشد. 

5 : کلیه متصدیان واحد های صنفی موظف به نصب اتکیت قیمت و درج نرخنامه در دید عموم صدور فاکتور و رعایت سود قانونی می باشند

6 : کلیه متصدیان واحدهای صنفی موظف به اجرای مصوبات قانونی کمیسیون نظارت – اتاق اصناف و اتحادیه می باشند.

7 : کلیه متصدیان واحدهای صنفی موظف به رعایت سودهای اعلامی از سوی هیئت عالی نظارت و کمیسیون نظارت می باشند.

8 : کلیه متصدیان واحدهای صنفی موظف به تجهیز محل واحد صنفی خود به ترازوی دیجیتالی ، دستگاه کارت خوان و سایر امکانات رفاهی اعلامی از سوی اتحادیه می باشند.

9 : رعایت ضوابط و مقررات موسسه استاندارد در خصوص کلیه توزین های دیجیتالی و سنتی الزامی می باشد.

10 : استفاده از عناوین و اسامی بیگانه برای نام گذاری واحدهای صنفی ممنوع می باشد.

11 : کلیه متصدیان واحدهای صنفی موظفند در صورت اشتغال به شغل دیگر نسبت به بکارگیری مباشر برای اداره واحد صنفی اقدام نمایند.

12 : متصدیان کلیه واحدهای صنفی موظفند پروانه کسب معتبر را در دید عموم نصب نمایند.

13-جلسات هيات مديره اتحادیه حداقل هفته اي يكبار تشکیل خواهد شد

14 : تاكيد بر نصب پرچم جمهوري اسلامي ايران و پرچم سياه در ايام و مناسبتهاي ملي ؛ مذهبي و اسلامي بر سردرب واحد صنفي مورد انتظار مي باشد .

15 : این آئین نامه در 15 بند در اجرای بند 1 مصوبه مورخه 1394/2/9 کمیسیون نظارت شهرستان تصویب و جهت اجرا از طریق اتاق اصناف به اتحادیه مذکور ابلاغ گردد

ثبت شرکت و مجوز بسته بندی

ثبت شرکت و مجوز منجمد و خشک و بسته بندی و سورتینگ میوه جات

برای دریافت مجوز های زیر :

مجوز منجمد کردن میوه جات

مجوز سورتینگ میوه جات

مجوز خشک کردن میوه جات

مجوز بسته بندی میوه جات

ثبت شرکت بسته بندی میوه جات

ثبت شرکت بسته بندی میوه جات خشک

ثبت شرکت بسته بندی میوه جات سورتینگ شده

ثبت شرکت بسته بندی میوه جات منجمد شده

شرایط زیر را مطالعه کنید

دریافت مجوز از خواربار و لبنیات فروشان





صورتجلسه کمیته هماهنگی در مورد آئین نامه داخلی اتحادیه های صنفی در اجرای مصوبه مورخه 94.2.9 کمیسیون نظارت جهت تنظیم آئین نامه داخلی به اتحادیه های صنفی، جلسه ای به همین منظور راس ساعت 12 قبل از ظهر روز یکشنبه مورخه 94.6.8

محل ساختمان اتاق اصناف با حضور:

رئیس اتاق اصناف

– دبیر کمیسیون نظارت

– رئیس اتحادیه

مدیر اجرائی تشکیل و بشرح زیر اتخاذ تصمیم گردید

1 : فرد صنفی در این اتحادیه به شخصی اطلاق می شود که طبق قانون نظام صنفی ، آیین نامه اجرایی ، و با رعایت این ضوابط با تحصیل پروانه کسب ، محل کسب مناسب جهت یکی از رسته های تحت پوشش اتحادیه دایر و با قبول مسئولیت شخصاً یا به وسیله مباشر واجد شرایط در محل  مذکور اشتغال به کار ورزد.

2 : متصدیان کلیه واحدهای صنفی موظفند در صورت تغییر مکان و یا عدم فعالیت صنفی ، کتباً به اتحادیه اعلام نمایند

3 : داشتن لوازم بهداشت فردی و لوازم ایمنی شامل : جعبه کمک های اولیه – کپسول آتش نشانی برای کلیه رسته های تحت پوشش الزامی می باشد.

4 : حداقل مساحت لازم ب