تماس برای مشاوره رایگان 45518-021

خارج از ساعت کاری 09120213393

اینستاگرام

واتس اپ

 

انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه فنی حرفه ای

خانه > آموزش  > انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه فنی حرفه ای

انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه فنی حرفه ای

واگذاری آموزشگاه فنی و حرفه ای

انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه فنی حرفه ای

این مطلب مورد بررسی قرار میگیرد شامل : انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه فنی حرفه ای و شرایط ابطال یا انتقال آموزشگاه در صورت :

فوت موسس

بیماری موسس

پلمپ شرکت حقوقی

ماده 45 انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه

صاحب یا صاحبان پروانه تاسیس می توانند با رعایت مفاد تبصره 2 ماده 27 در هر مقطع با تعیین تکلیف تمامی تعهدات آموزشی، مالی، حقوقی(مدنی و کیفری) و قانونی در قبال ذینفعان و با ارائه درخواست محضری مطابق نمون برگ شماره »4« با اطاع و تایید سازمان، امتیاز آموزشگاه را به شخصیت حقیقی یا حقوقی واجد شرایط مندرج در ماده 26 و تبصره های ذیل آن واگذار نمایند.

تبصره 1

ابطال یا انتقال و واگذاری آموزشگاه فنی حرفه ای

در شرایط زیر انتخاب یکی از دو گزینه ابطال پروانه تاسیس و یا انتقال و واگذاری آن، حسب مورد با صاحب یا صاحبان پروانه یا قیم یا وکیل قانونی و یا وراث خواهد بود:

1. استخدام در نهاد ها و دستگاه های دولتی پس از دریافت پروانه تاسیس

2. تغییرات ثبتی در موسسه حقوقی

3. انحلال شركت/موسسه حقوقي

4. بیماری منجر به از کار افتادگی موسس

5. فوت موسس

تبصره 2 انتقال و واگذاری پروانه تاسیس آموزشگاه فنی حرفه ای

در صورت زايل شدن صلاحيت موسس حقیقی یا حقوقی به تشخیص و ابلاغ کتبی هیات نظارت مرکزی، صاحب (صاحبان) پروانه تاسیس مکلف اند ضمن پرهیز از ایجاد تعهد جدید، تمامی تعهدات آموزشی، مالی، حقوقی(مدنی و کیفری) و قانونی خود را در قبال ذینفعان اجرا و تسویه نمایند و پروانه تاسیس نیز باطل خواهد شد، موسسین این دسته از آموزشگاه ها تحت هیچ شرایطی اجازه تاسیس مجدد آموزشگاه نخواهند داشت.

ماده 33

تعیین نام آموزشگاه

چنانچه نتیجه کارشناسی نام تجاری ، نشانگر وجود تعارض در نام پیشنهادی با مفاد این دستور العمل باشد، مراتب با ذکر علت رد نام پیشنهادی، به متقاضی اطلاع رسانی می شود تا نام های جدیدی پیشنهاد نماید. در این موارد نظریه حاصل از اطلاعات ثبت شده در سامانه «اسامی آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد » نظر نهایی محسوب می شود.

ماده 25

وظایف موسس

موسس مکلف است به منظور شناسایی و رفع مشکلات در ارائه خدمات، به صورت مستمر کیفیت خدمات آموزشی را کنترل و جهت حصول اطمینان از انطباق با خواسته های مشتریان، یک برنامه تضمین کیفیت مؤثر و کارا را مستقر نماید.

برای مشاوره در مورد تاسیس آموزشگاه و مربیان آموزشگاه ، وظایف موسسین آموزشگاه و… می توانید از مشاوران ما در موسسه بازرگان کمک بگیرید

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید