1. مراجعه متقاضي به سامانه پنجره واحد صدور مجوز ها و پروانه ها و تکمیل و ارائه فرم درخواست به همراه مدارك مورد نياز از طريق سامانه 2. ثبت درخواست، تشکیل پرونده و ارائه كد رهگيري به متقاضي توسط کارشناس سازمان نظام مهندسی كشاورزي توضیحات:
– در صورتی که متقاضی دارای پروانه چاه کشاورزی، حقابه یا هر گونه مستند دال بر تامین آب مورد نیاز باشد نیازی به اخذ استعلام از شرکت سهامی آب منطقه ای استان نمیباشد.
– در صورتی که متقاضی فاقد زمین باشد بدواً در چهارچوب سیاستها و برنامه های وزارت جهاد کشاورزی به سازمان جهاد کشاورزی استان (مدیریت امور اراضی/شهرستان) جهت بررسی و واگذاری زمین از اراضی ملی و دولتی معرفی و پس از اخذ تائیدیه نسبت به ثبت درخواست پروانه تاسیس اقدام میگردد.
– به منظور تسهیل و تسریع در صدور پروانه تاسیس واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی و در اجرای تبصره 4 ماده 1 قانون حفظ کاربری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان موظف است در ابتدای هر سال نسبت به اعلام موافقت کلی به سازمان به نظام مهندسی کشاورزی به تفکیک شهرستان اقدام نماید.
– در اجرای وظایف سازمان امور اراضی کشور، سازمان نظام مهندسی کشاورزی موظف است نسبت به ارسال یک نسخه از پروانه تاسیس به سازمان جهاد کشاورزی استان (مدیریت امور اراضی) اقدام نماید.
– در خصوص آن دسته از متقاضیانی که همزمان با درخواست صدور پروانه تاسیس درخواست واگذاری اراضی ملی برای احداث گلخانه را داشته باشند، اخذ استعلام از سازمان های محیط زیست، آب و برق ضروری است. 3. اخذ تعهدنامه مبنی بر رعایت ضوابط زیست محیطی از متقاضی توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی
4. بررسی و تطبیق مدارك و استعلامات با ضوابط و مقررات مربوط به صدور پروانه و شناسایی و اعلام نواقص احتمالی جهت رفع نقص توسط كارشناس سازمان نظام مهندسي كشاورزي
5. تهیه و ارائه طرح توجيهي فني، اقتصادي و مالي توسط متقاضی از طریق مهندس مشاور صلاحیتدار
6. صدور پروانه با امضای رییس سازمان نظام مهندسی كشاورزي استان
7. پرینت پروانه: (متقاضي، مدیریت باغبانی استان و درج در پرونده)
توضیحات: 1- متقاضيان موظفند حداكثر ظرف مدت يك ماه پس از اعلام سازمان نظام مهندسی کشاورزی نسبت به تهيه طرح توجيهي فني، اقتصادي توسط مهندسین مشاور دارای صلاحیت از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور یا سازمان نظام مهندسی كشاورزي اقدام نمايند.
2- آن دسته از متقاضیانی که دارای طرح توجیهی و فنی (داخلی و خارجی) میباشند نیازی به تهیه طرح نداشته و تائید طرح موجود توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی کفایت میکند.
3- هر گونه تغيير در نقشه اجرایی تائيد شده در حين اجرا، با پيشنهاد مهندس ناظر و تاييد مهندس مشاور مربوطه با رعایت سایر قوانین و مقررات بلامانع و تغييرات ايجاد شده به سازمان نظام مهندسي کشاورزی جهت درج در سوابق اعلام ميگردد.
4- درصورت منفی بودن پاسخ، سازمان نظام مهندسي كشاورزي موظف است مراتب را حداكثر طي 10 روز كاري بصورت كتبي همراه با ذکر دلایل به متقاضی اعلام نمايد.
5- پیگیری و دريافت مجوز و استعلام احتمالی از سایر دستگاههاي ذيربط برعهده خود متقاضي مي باشد. 6- در صورتی که متقاضی پروانه تاسیس فاقد زمین بوده و همراه با درخواست پروانه متقاضی واگذاری زمین نیز باشد سازمان نظام مهندسی موظف است طی نامهای نسبت به معرفی متقاضی به واحدهای ذیربط (سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور / سازمان امور اراضی کشور) جهت بررسی و واگذاری زمین اقدام و در صورت موافقت با واگذاری زمین نسبت به صدور پروانه تاسیس مطابق مفاد این دستورالعمل اقدام میشود
7- سازمان نظام مهندسی موظف است نسبت به اخذ تعهدنامه از متقاضی مبنی بر رعایت ضوابط زیست محیطی اقدام نماید.
8- نظارت بر رعایت ضوابط زیست محیطی توسط متقاضی، براساس دستورالع