درخواست پروانه اختراع

درخواست پروانه اختراع
مواردی که در این مطلب مورد بررسی قرار میگیرد شامل: درخواست پروانه اختراع ، مخترع در شرکت چه کسی است ، نحوه درخواست پروانه اختراع ، تقاضا پروانه اختراع
مطابق قانون، فقط مبتکرانی می توانند پروانه اختراع درخواست نمایند که دارای شرایط ویژه و بامعنی باشند. اگر شخصی که ثبت پروانه اختراع را تقاضا می کند ، مبتکر نباشد و پس از اقدام به ثبت، به ابداع خود دست یابد، ثبت پروانه اختراع برای وی غیر معتبر است و جزای قضایی سختی متحمل خواهد شد.
تقاضای پروانه اختراع
تقاضا ثبت اختراع ممکن است توسط نماینده قانونی مبتکر یا تیم آن صورت گیرد. اگر مبتکری به هر دلیل نتواند پروانه اختراع خود را به ثبت برساند، می تواند با یک مبتکر دیگر یا شخصی که به ثبت پروانه اختراع علاقه مند است، همکاری کند و حق پروانه اختراع غیر انفرادی ابتکار را داشته باشد.
در صورتی که ابداعی توسط دو یا چند مبتکر صورت گرفته باشد، می توانند برای به ثبت رساندن آن مانند قانون ثبت ابتکارات مشترک اقدام نمایند.
نحوه درخواست پروانه اختراع
شخصی که به مبتکر کمک مالی می کند، شریک مبتکر محسوب نمی شود و نمی تواند بدون اجازه او در به ثبت رساندن پروانه اختراع شریک باشد. اداره ها و مراکز پروانه اختراع و علایم تجاری برای استفاده و به کار بردن آنها ممنوعیت دارند و جز در مواردی مانند وصیت مبتکر برای زمان پس از مرگ وی یا ارث، در وضعیت دیگر نمی توانند از آنها استفاده نمایند.
مخترع در شرکت چه کسی است
یادآور می شود که به طور معمول در شرکتها، مخترع، فرد یا افراد هستند، اما امضا کننده شرکت یا مؤسسه ی است که فرد مخترع را استخدام کرده است و به او در ازای ثبت (Royalty) پروانه اختراع بالاسری می پردازد.
در صورت نیاز به مشاوره یا مشکل در ثبت پروانه اختراع میتوانید با همکاران ما در موسسه بازرگان تماس بگیرید